Április hónap terméke - Middle Bag 2 in 1 hátizsák és táska




Már javában virágoznak a gyümölcsfák, nálunk a mandulafák már el is virágoztak.  Gyönyörű napfényes hétvégéknek köszönhetően igazi sétálós, kirándulós időnk volt mostanában.



A Middle Bag igazi átalakuláson esett át. Már 2 az 1 -ben verzióban találjuk meg. Belevettem az összes pluszt, amit kértetek. Az alsó műbőr megmaradt és egy plusz merevítést kapott, így még jobb a táska tartása. Előre egy zipzáros zsebet tettem, ami igazán praktikus és a pántja lecsatolhatolható lett. Nem csak vállon és átvetősen, hanem hátizsákként és hordhatjuk.




A Middle Bag 2-in 1 táskát  a praktikusság jellemzi. A megfelelő textil kiválasztásával igazán egyediek lehetünk vele. Sportos és csinosabb öltözékhez is remek választás. Egy csini ruhához, de akár farmeres szereléshez  igazán mutatós darab. 




Ha rég vágysz erre a praktikus táskára, talán már választottad is van a palettáról, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!

Nézz körül, melyek illenek legjobban hozzád! Ajándékba is remek választás!




Minden "Middle Bag 2 in 1 hátizsák és táska" a most következő öt napban 15%  kedvezménnyel elérhető.




A kedvezmény 2019. április 5-től 10-ig megvásárolt táskákra vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a termék kedvezményes árral szerepel a megadott napokban a webáruházban. Ha más színből szeretnéd a táskát, akkor a megjegyzésbe írd be,  hogy a meglévő kínálaton felül az adott színek közül milyen textilből és milyen színű műbőr aljjal szeretnéd.
Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.



Vidámsággal,
TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések