Rólam

Tanó Móni textil- és enteriőr designerGyerekkorom óta rajongok a gyönyörű textilekért. A varrás sokáig csupán a hobbim volt, hiszen az élet úgy hozta, hogy építészetet tanultam.

Az iskolák elvégzése után, a több mint 15 év alatt terveztem magánházakat, lakásokat, irodákat, üzleteket, panziót és sok-sok egyedi bútort.


De a különleges textilek és a belőlük készíthető szebbnél szebb használati és dísztárgyak szabásmintái mindig is ott motoszkáltak a fejemben, vagy a varrógépem körül.


Többször előfordult, hogy ajándékba vagy dekorációként készítettem táskákat, kiegészítőket, amiknek kivétel nélkül mindig nagy sikere lett.

Ez keltette fel bennem újra a vágyat a textilek irányába. Így jött létre a Handmade by Tanó Móni egyedi, country stílust képviselő márka és termékcsalád.

  Jó szívvel ajánlom azoknak, akik szeretnek – vagy legalább is szeretnének – egy kicsit elvonulni a rohanó, nagyvárosi életmódból, és a sorozatgyártott, tucat cuccok helyett valami egyedire, értékállóra és természet közelire vágynak. Legyen szó akár dekorációról, akár a ruhatár kiegészítőiről. Hiszen a handmade by Tanó Móni: egyedi, mutatós és a mai nők igényeihez szabva készült.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések