ÁPRILIS Hónap terméke - Confort Bag Middle


Itt a tavasz és a bőr és műbőr táskákat leválthatják a könnyed, vidám textillel kombinált darabok. A Confort Bag middle táska egy közepesen nagy méretű táska, belső zsebekkel, igazán kényelmesen hordható. Egyedi színeivel igazán kitűnhetsz a hétköznapokban a tömegből.

Ezért gondoltam, hogy Neked kedvezek így hónap elején. Ezért ÁPRILIS Hónap termékének CONFORT BAG Middle-t hoztam.


Ha van már kedvenced és csak erre a pillanatra vártál, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!
Hogy biztosan megtaláld a stílusodnak megfelelőt, még azt is felajánlom, hogy kiválaszthatod milyen színű műbőr aljat és milyen mintájú felső textilt szeretnél a CONFORT BAG Middle táskádhoz.



Nézz körül a kínálatban, melyek illenek legjobban hozzád! Ajándékba is remek választás!



Minden Confort Bag Middle táskához a 10%  kedvezményen felül egy meglepetés kis tartó is jár, amit praktikusan használhatsz apró dolgok tárolására, akár kártyatartó- vagy pénztárcaként is. A meglepetés Kis tartót a táska textil anyagából készítem el egyedileg Neked.

Ne feledd, a táska egyszerűen öltöztet, feldobja a ruhatárad, sőt még a hangulatodra is hatással van. Válassz hozzád illő útitársat, garantáltan rajongani fogsz érte.



A kedvezmény 2018. április 1-től  5-ig megvásárolt táskákra vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a termék kedvezményes árral szerepel a megadott napokban a webáruházban. Ha más színösszeállítással szeretnéd a táskát, akkor a megjegyzésbe írd be légyszíves, hogy milyen színű aljat és milyen mintájú textilt szeretnél. 


Vidámsággal,
TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések