FEBRUÁR HÓNAP TERMÉKE - Little Bag Plusz



Már a beharangozóban is sejthettük, hogy mi lehet az első HÓNAP TERMÉKE.
Még javában a tél derekán járunk, ilyenkor szívesen gondolunk vissza a nyári élményekre. Ezért szeretnék egy kis színt, vidámságot behozni a februári hétköznapokba. A színes Little bag táskákkal mi is kiszinesedhetünk.



A Little Bag Plusz táskát (A "plusz" a termék végén mindig azt jelenti, hogy műbőrből készül) a letisztult vonalvezetés jellemzi. Akár kabáthoz, akár egy csini ruhához, akár farmeres szereléshez  igazán mutatós darab. Kis belső zsebe van, a legfontosabb dolgaink férnek el benne.




Ha van már kedvenced és csak erre a pillanatra vártál, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!
Hogy biztosan megtaláld a kedvenced még fekete és narancs színben tudom elkészíteni a webáruházi kínálaton felül.

Nézz körül, melyek illenek legjobban hozzád! Ajándékba is remek választás!



Minden Little Bag Plusz táskához a 10%  kedvezményen felül egy meglepetés gyűrű is jár, ami még jobban színesíti az öltözeted. A meglepetés Gyűrűt a táska színéhez passzoló textilből készítem el egyedileg Neked.




A kedvezmény 2018. február 1-től  5-ig megvásárolt táskákra vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a termék kedvezményes árral szerepel a megadott napokban a webáruházban. Ha más színből szeretnéd a táskát, akkor a megjegyzésbe írd be,  hogy a meglévő kínálaton felül a feketéből vagy a narancsból szeretnéd. 


Vidámsággal,
TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések