Közeledő ünnepek, PRETTY BAG - CONFORT BAG..Épp, hogy vége a Húsvétnak, májusban több ünnepre is közeleg.
Hamarosan jönnek a ballagások és ANYÁK napja is közel van.

Leírom neked az időpontokat, hogy még időben tudj készülni rájuk:

  • Május első hetében 5-én és 6-án tartják sok iskolában a ballagási ünnepségeket.

Ha épp hivatalos vagy egy ilyen eseményre vagy talán a családtagodat érinti e jeles nap, érdemes egy szuper kedvenc ajándékkal meglepni az ünnepelt hölgy ballagót. 

Az ajánlatom a CONFORT Bag middle, mely a műbőr aljnak köszönhetően rendkívül strapabíró és praktikus. A virágos textil összeállítással elegáns viselet is egyben. Természetesen, ha nem találsz neked tetsző színösszeállításban, szívesen elkészítem a Te- vagy az ünnepelt stílusa szerint:)  • Az év egyik legkedvesebb ünnepe az ANYÁK NAPJA május 7-én vasárnap lesz.


Ezen a napon köszöntjük majd fel Anyukánkat és persze magunkat is megörvendeztethetjük egy ÚJ rég áhított "TANÓ MÓNI" táskával. Csak finoman meg kell már jó előre említeni szeretteinknek a kívánságunkat:)) Erre egy jó ötlet az Új táskák közül két méretben is megtalálható PRETTY Bag 2 in  1 és a közepes méretű PRETTY Bag middle 2 in 1
Ezeket a modelleket szívesen elkészítem az általad elképzelt színösszeállításban is.

Mindegyik táskához kérhetsz hozzá illő NESZESZER "S"-t is, így egy stílusos szettet ajándékozol, melyet nagyon fognak szeretni!

És, hogy felcsigázzalak, a ma induló KEDVEZMÉNY pont ezekről a termékekről szól.

-10% KEDVEZMÉNY 

és a CONFORT BAG middle táskákra.


CONFORT BAG middle

PRETTY BAG

PRETTY BAG middle

Ha szettet szeretnél összeállítani egy kis segítségnek
a NESZESZER "S" is a kedvezményesek listájára került.
A -10% Kedvezményt április 14. éjfélig veheted igénybe.


A kedvezményes időszak azért tart csak egy hétig, mert a táskákat  mind saját kezűleg én készítem el. Ha szeretnél más színösszeállításban táskát kérni, bátran írj! Ezeket az igényeket is le kell egyeztetni, ami időt vesz igénybe és a legfontosabb, hogy az ÜNNEPNAPra a táska megérkezzen hozzád, hogy örömet szerezz a szeretteidnek, vagy Te vedd birtokba széles mosollyal és jó sokáig használd.
Vidámsággal,
TANÓ MÓNI


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések