Október HÓNAP TERMÉKE - FOREST BAG


Októberben rendezik meg Budapesten és Pécsett is A DESIGN HÉT eseménysorozatot. Két éve Pécsett a TANÓ MÓNI táskák is bemutatkoztak a rangos eseményen. Így ez alaklomból most egy design táskát hoztam a palettáról.




A  a FOREST BAG táska és hátitáska a TANÓ MÓNI táskamodellek közül az egyik kedvencem. Letisztult vonalvezetése, a színek variálhatósága, a mérete is pont megfelelő. Hátitáskaként hordva nagyon kényelmes, de vállon és átvetve is szuper. 







FOREST BAG jól kihasználható, hiszen ez a szép forma a visszafogott színekkel úgy készült, hogy könnyű legyen kiválasztani a hozzánk legjobban illőt. igazán jól mutat az öltözetünkhöz.






Ha rég vágysz erre a letisztult formavilágú csodaszép, egyedi táskára, talán már választottad is van a palettáról, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!

Nézz körül, melyek illenek legjobban hozzád! 
Ajándékba is remek választás!







Minden FOREST BAG táska és hátitáska a most következő öt napban 

15%  kedvezménnyel elérhető.


Lepd meg magad vagy szeretteid a kedvenc táskáddal! 

A kedvezmény 2019. október 5-től 10-ig megvásárolt táskákra vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a termék kedvezményes árral szerepel a megadott napokban a webáruházban.
Ha más színből szeretnéd, jelezd a megjegyzésben és, ha lehetséges így készítem számodra.
Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.






Vidámsággal,
TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések