Május hónap terméke - CLUTCH Bag



Egy Új táska modell született. Már rég szerettem volna egy olyan táskát ahol a színek csak úgy dobzódnak. Most sikerült megalkotnom. A színek játékával csodálatos összeállítások születtek. Nagyon szerettem őket készíteni :)




CLUTCH Bag a COLOR BAG termékcsoport tagja. Egy nőies táska, mely hétköznapokon és alkalmakon is megállja a helyét. Egy lazább hétköznapi öltözetet gyönyörűen feldob, elegánssá, egyedivé tesz. Alkalmakra a kis pánttal kézben is biztonsággal hordhatjuk. 





A CLUTCH Bag jól kihasználható, hiszen, napközben és esti kiruccanásra is megfelelő választás. Készült visszafogott és élénk színekben is, így biztosan megtaláljuk a hozzánk legközelebb állót.





Ha rég vágysz erre a csodaszép, egyedi táskára, talán már választottad is van a palettáról, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!

Nézz körül, melyek illenek legjobban hozzád! Ajándékba is remek választás!





Minden CLUTCH BAG táska a most következő öt napban 15%  kedvezménnyel elérhető.


Lepd meg magad vagy szeretteid a kedvenc táskáddal! 

A kedvezmény 2019. május 5-től 10-ig megvásárolt táskákra vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a termék kedvezményes árral szerepel a megadott napokban a webáruházban.
Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.



Vidámsággal,
TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések