Március hónap terméke - Little bag plusz






Itt a TAVASZ!  Színesedhetünk kicsit a kis táskáinkkal. 
A Little Bag Plusz tavaly óta egy kis megújuláson esett át. Még ha a képeket a webshopban nem is tudtam maradéktalanul cserélni, most már minden Little Bag plusz táska lecsatolható pánttal készül. Így lehetőség van kézitáskaként vagy neszeszerként, de akár övtáskaként is használni.



Little Bag Plusz táskát (A "plusz" a termék végén mindig azt jelenti, hogy műbőrből készül) a letisztult vonalvezetés jellemzi. Akár kabáthoz, akár egy csini ruhához, akár farmeres szereléshez  igazán mutatós darab. Kis belső zsebe van, a legfontosabb dolgaink férnek el benne.




Ha régóta gondolkodsz és talán már választottad is van a palettáról, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!
Hogy biztosan megtaláld a kedvenced még levendula lila, fekete és halványrózsaszín színekben tudom elkészíteni a webáruházi kínálaton felül.

Nézz körül, melyek illenek legjobban hozzád! Ajándékba is remek választás!



Minden Little Bag Plusz táska a most következő öt napban 15%  kedvezménnyel elérhető.




A kedvezmény 2019. március 5-től 10-ig megvásárolt táskákra vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a termék kedvezményes árral szerepel a megadott napokban a webáruházban. Ha más színből szeretnéd a táskát, akkor a megjegyzésbe írd be,  hogy a meglévő kínálaton felül a feketéből, levendulalilából  vagy a halványrózsaszínből szeretnéd. 


Vidámsággal,
TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések