DECEMBER hónap terméke - textil neszeszer

DECEMBER Hónap Terméke a TEXTIL NESZESZER.


December, hamarosan itt az év vége és a Karácsonyig is csak pár hét van vissza. Ha elhatároztad, hogy idén időben szeretnéd elintézni az ajándékok beszerzését karácsonyra, akkor ez egy remek alkalom! Most akár 3 textil neszeszert is beszerezhetsz 2 áráért.

Ajándékba is remek választás, hiszen a textil neszeszer  nem csak neszeszerként, hanem pl. a tollak vagy papírpénz és más dolgok tárolására is alkalmas. Sokrétűen használható, ezért nem nyúlhatunk  félre vele. Ha pedig a megajándékozottról tudjuk, hogy rajong a kézműves termékekért, biztosak lehetünk, hogy jól döntöttünk.



Színes vagy natúr mintáival igazán egyedi megjelenést mutat.



Ha már régóta kinézted csak erre a pillanatra vártál, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!

Nézz körül a kínálatban, melyek illenek legjobban a megajándékozotthoz és hozzád!



Most minden vásrárlásnál, amikor 2 db textil neszeszer kerül a kosárba, választhatsz egy harmadikat. Annyi a dolgod, hogy a megjegyzésbe írd be, melyik textil mintájút szeretnéd kérni harmadiknak! (pl. natur piros pöttyöset szeretném 3-nak.)

Használd ki a kínálkozó lehetőséget December 1-5-ig! Legyél a kiegészítőddel egyedi, hiszen sokszor nem is sejtjük, hogy egy ízléses, igényes kiegészítő több mindent elárul rólunk mint gondolnánk.





A kedvezmény 2018. december 1-től  5-ig megvásárolt "2 db textil neszeszer vásárlásra" vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód. 2 db textil neszeszer vásárlása esetén a megjegyzésben tüntesd fel, hogy milyen mintájút kérsz 3-nak! 


Vidámsággal,
TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések