NOVEMBER hónap terméke - Neszeszer "L"

NOVEMBER Hónap Terméke a NESZESZER "L"





Őszi színekben pompázó neszeszereket hoztam a hónap elejére. Ez a neszeszer igazán dekoratív és belső elosztása miatt praktikusan pakolható. Akár kézitáskaként is megállja a helyét.




Az alján a műbőr megerősítés egyben dekoratív és jó tartást is ad neki. Színes vagy natúr mintáival igazán egyedi megjelenést mutat.


Ha már régóta kinézted csak erre a pillanatra vártál, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!
Hogy biztosan megtaláld a kedvencedet, még azt is felajánlom, hogy kiválaszthatod milyen színű műbőr aljat és milyen mintájú felső textilt szeretnél a NESZESZERedhez.
Nézz körül a kínálatban, melyek illenek legjobban hozzád! Ajándékba is remek választás!



Minden NESZESZER "L"-hez a 10%  kedvezményen felül egy meglepetés kis tartó is jár, ami praktikus és szeretni fogod:). A meglepetés Kis Tartót a NESZESZER "L" textil anyagából készítem el egyedileg Neked.

Használd ki a kínálkozó lehetőséget November 1-5-ig! Legyél a kiegészítőddel egyedi, hiszen sokszor nem is sejtjük, hogy egy ízléses, igényes kiegészítő több mindent elárul rólunk mint gondolnánk.





A kedvezmény 2018. november 1-től  5-ig megvásárolt NESZESZER"L"-re vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a termék kedvezményes árral szerepel a megadott napokban a webáruházban. Ha más színösszeállítással szeretnéd a Neszeszeredet, akkor a megjegyzésbe írd be, hogy milyen színű aljat és milyen mintájú textilt szeretnél. 


Vidámsággal,

TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések