JÚLIUS hónap terméke - Middle Bag műbőrrel..

JÚLIUS Hónap Terméke a MIDDLE BAG műbőrrel

Javában tombol a nyár. Van aki már túl van a nyaraláson, van aki most készülődik. A Middle Bag táska műbőrrel egy jó választás nyári útitársnak. Átvetve kényelmesen hordható. A mérete is ideális. A legfontosabb dolgok praktikusan elférnek benne, de egy fél l-es vizes palacknak is helyet adhat.Az alján a műbőr megerősítés egyben dekoratív és jó tartást is ad neki. Színes vagy natúr mintáival igazán egyedi megjelenést mutat.Ha már régóta kinézted csak erre a pillanatra vártál, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!
Hogy biztosan megtaláld a kedvencedet, még azt is felajánlom, hogy kiválaszthatod milyen színű műbőr aljat és milyen mintájú felső textilt szeretnél a Middle bag táskádhoz.
Nézz körül a kínálatban, melyek illenek legjobban hozzád! Ajándékba is remek választás!Minden Midle Bag műbőrrel táskához a 10%  kedvezményen felül egy meglepetés kis tartó is jár, ami praktikus és szeretni fogod:). A meglepetés Kis Tartót a Middle Bag műbőrrel táska textil anyagából készítem el egyedileg Neked.

Használd ki a kínálkozó lehetőséget Július 1-5-ig! Legyél a kiegészítőddel egyedi, hiszen sokszor nem is sejtjük, hogy egy ízléses, igényes kiegészítő több mindent elárul rólunk mint gondolnánk.Lepd meg magad vagy szeretted a kedvenceddel!
Kattints ide és nézz körül a sokszínű minták között!


A kedvezmény 2018. július 1-től  5-ig megvásárolt "Middle Bag műbőrrel"- táskára vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a termék kedvezményes árral szerepel a megadott napokban a webáruházban. Ha más színösszeállítással szeretnéd a Middle Bag műbőrrel táskádat, akkor a megjegyzésbe írd be, hogy milyen színű aljat és milyen mintájú textilt szeretnél. 


Vidámsággal,

TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések