MÁJUS hónap terméke - CsokornyakkendőA nyár közeledtével az esküvői szezon vár bennünket. Akár a főszereplők akár esküvői meghívottak vagyunk az igazán sikkes férfi megjelenéshez hozzájárul a csokornyakkendő viselése is.
Manapság a vintage stílusú esküvők elengedhetetlen kelléke.


Ezért gondoltam, hogy a férfiaknak kedvezek így hónap elején. Május HÓNAP termékének a csokornyakkendőt hoztam.
Ha már van, akkor bővítheted a palettát, ha még nincs, most érdemes beszerezni, így egész évben változatosan tudod használni a kedvenc csokornyakkendőidet. Akár egy baráti találkozón, esküvőn, évfordulón vagy más jeles eseményen elegáns megjelenést kölcsönöz.
Ha inkább a játékból bohémságból veszed fel, találsz vicces darabokat is.

Nézz körül a kínálatban, melyek illenek legjobban a stílusodhoz (férjed stílusához:) Ajándékba is remek választás!Vásárolj most KETTŐ csokornyakkendőt és HÁRMAT kapsz érte és ez még nem minden, a harmadikhoz egy díszzsebkendő is jár!
Ami fontos: Az egyiknél a megjegyzésbe írd be, hogy melyik mintából kéred a harmadikat amihez a díszzsebkendőt is elkészítem.

A kedvezmény 2018. május 1-től 5-ig tart a TANÓ MÓNI webáruházban. A vásárláskor a megjegyzés rovatba kell beírni a választott 3. csokornyakkendő mintáját-színét.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód. A két csokornyakkendő vásárlásával a 3. is jár a díszzsebkendővel együtt..

Vidámsággal,
TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések