JÚLIUS hónap terméke - NATURAL BAG közepes táska

 A HÓNAP TERMÉKE júliusban a NATURAL BAG közepes táska




NATURAL BAG közepes táska egy bájos nőies táska. Kívül a mintás textil belül cipzáras zsebbel igazán egyedi darab. Ha átvetősen vagy vállon szereted hordani a táskákat, akkor lehet, hogy máris megtaláltad az igazit. 




A most következő 6 napon keresztül 
minden NATURAL BAG közepes táska mellé egy

NYAKLÁNC jár AJÁNDÉKBA,

ami egy szuper kiegészítője ennek a táskának, de jól kihasználhatod akár hétköznap, akár egy alkalom során feldobja az öltözeted.








A NATURAL BAG közepes táskával együtt így
két termék a tiéd, 
ami 

majdnem 20% kedvezményt 
biztosít számodra.






Lepd meg magad vagy szeretteid a kedvenc táskáddal! 








Az összes színt itt találod.
Ha szeretnél ilyen táskát az AJÁNDÉK nyaklánccal, de más színösszeállításra gondoltál, szívesen elkészítem számodra az elképzelésed szerint. Nincs más dolgod, mint a megjegyzésbe jelezd felém.




Fontos, hogy tudd: A kedvezmény csak 2021. július 19. -25.  között él a handmade by TANÓ MÓNI webshopban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a megadott napokban a termékhez hozzáadjuk az AJÁNDÉK Nyakláncot a táska színével megyegyező vagy legjobban passzoló színben. Ha más színösszeállítással szeretnéd a táskát vagy a nyakláncot, nem gond szívesen elkészítem a kívánságod szerint. Kérlek írd be a megjegyzésbe vagy jelezd felém e-mailben: tanomoni.webshop@gmail.com
Az Akció más kedvezménnyel nem vonható össze.




Szeretettel,
TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések