OKTÓBER hónap terméke - Comfort bag

OKTÓBER Hónap Terméke a COMFORT BAG.




Az ősz kellős közepén járunk. A falevelek hullanak, az ősz színeiben pompázik a természet.
Táskánkkal követhetjük az ősz színeit, de mindenképp törekedjünk, hogy a stílusunkhoz illőt válasszuk, amit jól tudunk használni és a ruhatárunkhoz is jól illik.




Az alján a műbőr megerősítés egyben dekoratív és jó tartást is ad neki. Színes vagy natúr mintáival igazán egyedi megjelenést mutat.



Ha már régóta kinézted csak erre a pillanatra vártál, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!
Hogy biztosan megtaláld a kedvencedet, még azt is felajánlom, hogy kiválaszthatod milyen színű műbőr aljat és milyen mintájú felső textilt szeretnél a COMFORT Bag táskádhoz.
Nézz körül a kínálatban, melyek illenek legjobban hozzád! Ajándékba is remek választás!



Minden COMFORT bag táskához a 10%  kedvezményen felül egy meglepetés kis tartó is jár, ami praktikus és szeretni fogod:). A meglepetés Kis Tartót a COMFORT Bag textil anyagából készítem el egyedileg Neked.

Használd ki a kínálkozó lehetőséget Október 1-5-ig! Legyél a táskáddal egyedi, hiszen sokszor nem is sejtjük, hogy egy ízléses, igényes táska több mindent elárul rólunk mint gondolnánk.





A kedvezmény 2018. október 1-től  5-ig megvásárolt COMFORT Bag táskára vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a termék kedvezményes árral szerepel a megadott napokban a webáruházban. Ha más színösszeállítással szeretnéd a COMFORT Bag táskádat, akkor a megjegyzésbe írd be, hogy milyen színű aljat és milyen mintájú textilt szeretnél. 


Vidámsággal,

TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések