JÚNIUS hónap terméke - Neszeszer "M"

JÚNIUS Hónap Terméke a NESZESZER "M"





Itt a jó idő, nyílnak a virágok, a fák is kivirágoznak. Egy kis virágos hangulat sosem árt a kiegészítőinkben sem. Ha nem elég az alap neszeszer hogy mindent elpakolj és különben is a nagytáskák híve vagy, akkor Neked ajánlom a neszeszer "M"-et. Hamarosan jönnek a nyári hónapok. A nyaralás során is hasznát vehetjük.
De használhatjuk Táska helyett is, belső zsebekkel, rengeteg dolog fér el benne.



Az alján a műbőr megerősítés egyben dekoratív és jó tartást is ad neki. Színes vagy natúr mintáival igazán egyedi megjelenést mutat.



Ha már régóta kinézted csak erre a pillanatra vártál, akkor ragadd meg az alkalmat és válaszd ki a saját stílusodban!
Hogy biztosan megtaláld a kedvencedet, még azt is felajánlom, hogy kiválaszthatod milyen színű műbőr aljat és milyen mintájú felső textilt szeretnél a NESZESZEREDhez
Nézz körül a kínálatban, melyek illenek legjobban hozzád! Ajándékba is remek választás!



Minden Neszeszer "M"-hez a 10%  kedvezményen felül egy meglepetés kis tartó is jár, ami praktikus és szeretni fogod:). A meglepetés Kis Tartót a NESZESZER "M" textil anyagából készítem el egyedileg Neked.

Használd ki a kínálkozó lehetőséget Június 1-5-ig! Legyél a kiegészítőddel egyedi, hiszen sokszor nem is sejtjük, hogy egy ízléses, igényes kiegészítő több mindent elárul rólunk mint gondolnánk.





A kedvezmény 2018. június 1-től  5-ig megvásárolt neszeszer "M"-re vonatkozik a TANÓ MÓNI webáruházban.  A vásárláshoz nem szükséges kunponkód, a termék kedvezményes árral szerepel a megadott napokban a webáruházban. Ha más színösszeállítással szeretnéd a neszeszer "M"-et, akkor a megjegyzésbe írd be, hogy milyen színű aljat és milyen mintájú textilt szeretnél. 


Vidámsággal,

TANÓ MÓNI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések